ВИП Оператор

Од Илија Николов во Технологија - 13 јун 2012 во 20:10 - 504 прегледи

Илија Николов

Сакаме да се префрлиме на ВИП постпејд со мојата сопруга а воедно да си земеме и нови телефони, но не знаеме која тарифа да ја одбереме. Што им значат овие
Vip Super Free
Vip Free XL
Vip Free L
Vip Free M
Vip Free S,
и кое е најдобро да се одбере, ми требаат бесплатни со другиот број (на сопругата) и дали кредитот ќе ми стои (да кажеме ако имам 200 денари месечна претплата)

  • Сподели:
  • Twitter
  • 0
  • Ми се допаѓа

Пријави прашање

Одговори (3)

Човек

Човек 13 јун 2012 во 20:49

vip free S ти е 279 ден претплата со 1000мин кон еден vip број и 100мин кон другите мрежи,ако ги избориш ти е 6,9ден мин

  • Ми се допаѓа
АЛВИН

АЛВИН 13 јун 2012 во 23:19

zemi si vip free m pretplatata ti e 499 denara ama imas 1000 minuti kon site vip broevi i 200 minuti kon drugte mrezi e sega zavisi se od tebe i zatoa e najdobro da odis vo nekoj vip salon tamu ke ti objasnat najubavo a i mozes da si vidides sto telefoni nudat a mozes i na vip stranata vip.mk.

  • Ми се допаѓа
Јовица

Јовица 14 јун 2012 во 10:42

Vip Free M е надобра тарифа... како што ти кажала АЛВИН 499 ден. е претплата имаш 1000 минути кон било кој број на VIP и 200 минути кон други мрежи... Кога ќе се префрлаш со доплата од 2000 денари (без VIP Surf) можеш да добиеш LG Optimus L3 (телефонот е супер, 2012 е произведен, јас го земав во VIP M со доплата од 2000), а доколку сакаш и интернет тогаш ќе го земеш за без пари со тоа што ќе треба да доплаќаш на сметаката и за интернет...

  • Ми се допаѓа

Најави се и одговори на ова прашање