Резултати од државна матура

Од No One во Образование - 06 јул 2012 во 02:13 - 381 прегледи

No One

Знае некој точно, од сигурни извори, кога ќе бидат резултатите од државната матура по Македонски и Англиски јазик?

  • Сподели:
  • Twitter
  • 0
  • Ми се допаѓа

Пријави прашање

Одговори (2)

Daniél Sterjov

Daniél Sterjov 06 јул 2012 во 02:37

od 9ti do 12ti juli treba da bidat :)

  • Ми се допаѓа
No One

No One 09 јул 2012 во 14:47

Благодарам.

  • Ми се допаѓа

Најави се и одговори на ова прашање