Изработка на CV

Од Braniac во Бизнис - 09 мај 2010 во 19:17 - 7283 прегледи

Braniac

Ми треба примерок од CV, пропратно писмо и мотивациско писмо. Од интернет најдов само инструкции за тоа како се прави и што треба да пишува во него, меѓутоа јас го направив сето тоа но сега сакам да направам визуелна споредба со друго CV да видам како треба да изгледа (колони, празни места, фонтови итн). И ми требаат инструкции (или уште подобро примероци) за пропратно и мотивациско писмо.

  • Сподели:
  • Twitter
  • 0
  • Ми се допаѓа

Пријави прашање

Одговори (4)

Zekman Dauti

Zekman Dauti 09 мај 2010 во 19:30

кажи ми твојот емаил ќе ти пратам еден примерок

  • Ми се допаѓа
Yeti

Yeti 09 мај 2010 во 19:34

имам оригинален примерок од сиви, на англиски, онакво како што треба да се испрати за работа во дубаи и други такви места... на меил ќе ти го пратам па спореди си...

  • Ми се допаѓа
Braniac

Braniac 09 мај 2010 во 20:41

Кој има примерок нека ми прати на: ice_skopje@yahoo.com

По можност да е на македонски јазик.

  • Ми се допаѓа
Aleksandar Tasevski
  • Ми се допаѓа

Најави се и одговори на ова прашање