затезна камата / excel

Од Новица во Бизнис - 05 ное 2009 во 23:38 - 3161 прегледи

Новица

Некој да знае формула за едноставно пресметување на затезна камата во ексел?

  • Сподели:
  • Twitter
  • 2
  • Ми се допаѓа

Пријави прашање

Одговори (2)

Столе Захов (баниран)

Столе Захов (баниран) 11 фев 2010 во 17:40

ја мислам дека не постои :(

  • Ми се допаѓа
Љупчо Ашкилов

Љупчо Ашкилов 17 јун 2011 во 10:12

Здраво Новица, најпрво ти благодарам за препораките за МагнаСкен.... а еве нешто за затезните камати - можеби ќе ти користи....

www.proagens.com.mk/Uploads/Presmetka%20na%20Konformna_Zatezna%20kamata.xls затезна каматна стапка

  • Ми се допаѓа

Најави се и одговори на ова прашање