Страница за допишување со цел свет?

Од Критичар во Разно - 05 јан 2011 во 23:33 - 1129 прегледи

Критичар

Kazete mi nekoja stranica kade mozes da se dopisuvas so cel svet :) primer odbiras soba i vleguvas vo nejze i se dopisuvas :))

  • Сподели:
  • Twitter
  • 0
  • Ми се допаѓа

Пријави прашање

Одговори (5)

Marijan Karovski
  • Ми се допаѓа
Psy Maniac
  • Ми се допаѓа
Критичар

Критичар 06 јан 2011 во 12:39

blagodaram i na dvajcata :))

  • Ми се допаѓа
Boris Karakolev
  • Ми се допаѓа
Критичар
  • Ми се допаѓа

Најави се и одговори на ова прашање