BS Player
  • Сподели:
  • Twitter
  • 0
  • Ми се допаѓа

Пријави прашање

Одговори (2)

Igor

Igor 09 мар 2011 во 21:25

http://www.arbotravel.com/ponudi/shopping/shopping-vo-solun.html

http://notformen.mk/moda-i-ubavina/moda/2803-soping-vo-solun.html

http://www.facebook.com/event.php?eid=266773050881&ref=nf

http://feniks.com.mk/?page_id=220

Мислев дека покорисно ќе ти е да си ги прочиташ информациите ( затоа ти ги постирав страните). Инаку тоа се следниве агенции : Стела травел, Феникс, Арботравел...

  • Ми се допаѓа
alexandar

alexandar 26 мар 2011 во 01:03

ти препорачувам да одиш со Феникс,најдобри организатори се.

  • Ми се допаѓа

Најави се и одговори на ова прашање