каде во Скопје има продавница за

Од Elena Nikolovska во Разно - 11 дек 2011 во 17:07 - 2042 прегледи

Elena Nikolovska

каде има продавница за пиротехника во скопје и ако може нивта веб страна
фала однапред.

  • Сподели:
  • Twitter
  • 0
  • Ми се допаѓа

Пријави прашање

Одговори (5)

Марко

Марко 11 дек 2011 во 17:16

Jas kupuvam od bitpazar a za mirnovec mislam ima vo skopje, barem taka slusnav ...

  • Ми се допаѓа
trajanka ilieva

trajanka ilieva 11 дек 2011 во 18:23

во авто-команда има само не се секавам која продавница беше.

  • Ми се допаѓа
Човек
  • Ми се допаѓа
Андреј

Андреј 11 дек 2011 во 18:43

Јас зимам од битпазар...

  • Ми се допаѓа
dtrajcevski

dtrajcevski 11 дек 2011 во 19:17

Nikako ne kupuvaj od ulica ili od Bit Pazar. Taa pirotehnika ne e proverena i nelegalno e da se kupuva od tamu.
Obrati se na ovie dve mesta:

Ди ман ко

адреса: ГТЦ кат 2 сектор 6
место: Скопје
телефон: (02) 3133 006
телефон 2: (02) 3110994
-----------------------------------------------
Интерспорт

адреса: Васил Ѓоргов б.б., лок.29, ТЦ Капиштец
место: Скопје
телефон: (02) 3237 864

  • Ми се допаѓа

Најави се и одговори на ова прашање