Каде да објавам оглас за недвижности?


MoeMesto.mk набројува десет страници за објавување на листинзи за недвижности:

  1. Vimeo – Вимео е директен конкурент на Youtube, но со поголеми рестрикции. Место за професионалци.
  2. LinkedIn – Најпознатото место за професионалци од скоро секоја област, најчесто IT.
  3. Index – Најголемата дата-база на компании од целиот свет, вкључувајќи мали, средни и големи предпријатија.
  4. Trustpilot – Најпознатата и најквалитетна веб-страница за рецензии која ја користат скоро сите online компании.
  5. Houzz – Еден од поголемите огласници за недвижнини во Америка (USA).
  6. Zillow – Слична страница како Houzz, најчесто користеното место за недвижнини во Северна Америка.
  7. Google – Прелистувачот нуди можност сами да креирате свој веб сајт.
  8. Vymaps – базирано на “google maps”, доколку сакате да ја прикажете локацијата.
  9. Blogspot – приватни агенти најчесто го користат Blogger за објавување на листинзи.
  10. LiveJournal – еден од постарите блог-сајтови.

Листата е превземена од овде: https://moemesto.mk/2022/02/06/топ-10-места-за-агенции-за-недвижности/


Leave a Reply

Your email address will not be published.