Category: Uncategorized

  • Каде да објавам оглас за недвижности?

    MoeMesto.mk набројува десет страници за објавување на листинзи за недвижности: Vimeo – Вимео е директен конкурент на Youtube, но со поголеми рестрикции. Место за професионалци. LinkedIn – Најпознатото место за професионалци од скоро секоја област, најчесто IT. Index – Најголемата дата-база на компании од целиот свет, вкључувајќи мали, средни и големи предпријатија. Trustpilot – Најпознатата […]

  • Поврзување со Агенција за Недвижности “Vanilla Estate”

    За да се поврзете со Агенцијата за недвижности “Vanilla Estate”, кликнете на некој од следните линкови: VyMaps (Пронајдете те не на мапа) – https://vymaps.com/MK/Stanovi-Skopje-Prodazba-Izdavanje-167395/ Google Sites – https://sites.google.com/view/stanoviskopje/ Facebook – https://www.facebook.com/Stanovi-Skopje-105396728684655/ Twitter – https://twitter.com/SkopjeStanovi Instagram – https://www.instagram.com/stanoviskopjemk/ На Youtube каналот можете да најдете ги најдете сите станови за продажба:

  • Hello world!

    Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!